Sen ze sna

Sen ze sna

Anotace: tři tečky

Políbit nebe, políbit zem
a pak jen na vteřinu
a pak jen na moment
v záblesku ticha
do tmy s výdechem vkročit
do neznáma za rukou tam
kde ostatní klečí na kolenou
jako já, jako bůh, jako každý z vás
A tak jen na vteřinu
a tak jen na moment
zapálit skutečnost
a vhodit ji do kamen
Autor horymír, 09.12.2004
Přečteno 365x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí