Temnota

Temnota

Anotace: ...

Člověk se topí v temnotách všedních dnů,
každý den, každou minutu je sám.
Zloba a závist panuje v každém z nás,
z hustého lesa krutosti samé přichází k nám.

Ten krásný den předčí černá noc,
snad raději nevycházet v tento čas.
Být stále ve střehu, neudělat chybu,
vždyť každý krok náš sleduje Hádes, bůh, co zastaví nás.

Tak přeci nikdy nikomu nevěř,
podrazí tě, když ukážeš mu záda.
Vše bude jednou krásné, ale ne již dnes,
smrt si nás brzy najde, to ona ráda.
Autor the_carrion, 05.04.2006
Přečteno 295x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

ano,najde,pravdu díš
leč ten konec nezměníš

05.04.2006 21:00:00 | Ayla

ano,najde,pravdu díš
leč ten konec nezměníš

05.04.2006 21:00:00 | Ayla

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí