A o to jde..

A o to jde..

Anotace: Je to vlastně píseň.....ale akordy sem dávat nebudu...

Nikdo neví, co s ní je.
Sténání z pokoje.
Kdepak nemá návštěvu.
A o to jde....
Srdce hlasitě buší.
Hrozivé zvuky v uších.
Ne není nemocná.
A o to jde....
Oči jak studánky.
Slzy kanou na spánky.
Ale nikdo nezemřel.
A o to jde....
V srdci má plameny,
a v krku kameny.
Je zamilovaná..
O to tu běží!

Ptá se proč nepřišel.
Ani Bůh netuší.
"Kdopak to vědět měl,
že svůj slib poruší."
-Je v cizím objetí?-
-Nedal se na sázky?-
-Je lásky obětí?-
Vířící otázky.

Z haly se ozývá
známé to volání.
"Dívko má jediná!"
Šťastné to shledání.
Autor mozec, 06.04.2006
Přečteno 242x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí