Časová prodleva

Časová prodleva

Anotace: ???

ČASOVÁ PRODLEVA

Obklopen časem na chvíli se zastavím,
„je snad spěch čas“,podlomily se mi nohy.
Kolena od krve to jak spadla na dlažební kostky,
oděrka na čele dává otázky,
„???“,
kde a v jakou chvíli se tam vzala.

Časová prodleva,
okenní rám,
částečná mozková obrna,
přijít na to – zvládnu to sám !

Podlomily se mi nohy
to jak zeměkoule se pootočila,
čas,pojem doby,
zmateně pobíhá dokola.

Obklopen časem na chvíli se zastavím,
časová prodleva,
částečná mozková obrna,
okenní rám.
Autor Tomik Novot, 06.04.2006
Přečteno 226x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Semmiramis neser a čti!!!...

06.04.2006 20:27:00 | Tomik Novot

Jejda, jejda, ty chyby! ...nohy se mi podlomili...Až se mi z toho podlomila kolena:-)

06.04.2006 20:17:00 | semiramis

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí