Prší

Prší

Anotace: ???

PRŠÍ

Prší – kapka za kapkou a za ní další a další kapky padají stále k zemi.
Po obzoru není vidět nic až stáhne se mi hrdlo jež úzkost v duši svírá.

Kapka za kapkou a za nima další kapky,
tvoří na šedivém pozadí cosi,
jenž peklo připomíná a burácení hromu,
zablesklo se,
burá burá burácí.

Prší – kapek padá stále moc,na zemi se tvoří louže.
Malé louže se slévají do,do velkých louží
a velké louže se slévají do menších rádoby jezírek,
jezírek plných špinavé vody a svědomí.

Další a další kapky za kapkami,
vody je stále víc a víc,
už tři dny jen prší,
stojím v dešti a mokne mi líc,
snad někdy přestane.
Možná už zejtra – Emane Pepane.
Autor Tomik Novot, 06.04.2006
Přečteno 286x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí