Sní se ve dne nebo v noci ?

Sní se ve dne nebo v noci ?

Anotace: ?????

Až zavřeš oči a budeš spát
myslí na Tebe někdo
kdo má Tě moc a moc rád.

Nech dvířka do svého snu
trošku přivřená
ať může vstoupit
Tvá vysněná

Budeme pak spolu
když spánek nás do snu zvedne
prožívat to
o čem tajně sníme ve dne
Autor Pika, 06.04.2006
Přečteno 244x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tak tohle je nádhera.To se ti povedlo moc blahopřeji.

06.04.2006 23:05:00 |

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí