Otvírání studánky

Otvírání studánky

Anotace: Inu jaro..

V jehličí a trávě
Vyvěrá skrytá
Mne v celé své slávě
Studánka vítá

Hasí žár a žízeň
Opojně chutná
Zachovej mi přízeň
Nebuď už smutná

Najdu tě poslepu
Tělo se sklání
Na hladinu klepu
Horkou svou dlaní

Otvírám studánku
Zakrytou mechem
Stvrzuji pozvánku
Zrychleným dechem

V stínu pavučiny
Pokryté rosou
Měřím tvé hlubiny
Nohou svou bosou
Autor tichy.drak, 07.04.2006
Přečteno 380x
Tipy 2
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí