Čím jsem?

Čím jsem?

Anotace: Šlo o myšlenku, ne o rým... Věnováno tobě, ať už jsi kdokoliv...

Jsem blázen hledající vodu v moři,
jsem blázen hledající souš na poušti,
jsem blázen zkoušející létat bez křídel,
jsem básník jenž píše básně bez písmen.

Jedna slza v moři pláče neznamená nic,
jedno zrnko soli v kupce cukru představuje líc,
jeden člověk ve společnosti krásně blázní,
jedno písmeno v knize dává světu smích.

Hledat lásku na poušti obklopené vodou,
hledat život mezi písmeny nesmyslné básně,
krátit si čas, s mojí dívkou, jednoduchou hrou,

pozorovat jak mráčky po obloze plují krásně,
nevzpomínat na prožitou noční můru,
a přesto vše se jen ptám:
" Proč to vše nemůže být, jak v tom krásném snu...? "
Autor Láďa, 07.04.2006
Přečteno 219x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí