Vnitřno

Vnitřno

Anotace: ???

VNITŘNO

Stojíš v koutě v nepřítomnosti oddáváš se snění.
Myšlenky ti v hlavě míhají,
míhají se jak světla,když projíždíš uzavřenou stanicí metra.

Bezduchej panáček přilepenej na dveřích clossetu.
Stojíš tu v koutku vagónu,
zachmuřen do svých tajemství,jež uchovat by sis chtěl,
ale sám moc dobře víš,že vykecáš je při první příležitosti.

Koukáš po lidech a cejtíš se nejistý.

Jejich pohledy tě bodají po celém těle,všude tam,
kde si jen vzpomeneš,začne tě bodat,pálit,svědit
„Oni si tě totiž v tom koutě všimli“.

Všimli si bezduchýho panáčka
přilepenýho na dveřích clossetu.
Toho v tom koutě,
Toho jež zachmuřen do svých myšlenek je,
ano toho co pohrdá těmito lidmi,
jenž pohledem ho bodají všude tam,kam si jen vzpomeneš.

Říkáš si „už abych vocaď vypad“.
Autor Tomik Novot, 07.04.2006
Přečteno 286x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

dobrý, dobrý

15.04.2006 13:04:00 | Jan D.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí