Adventní rozladění

Adventní rozladění

Anotace: ...zastavte se, prosím Vás!

Je mi smutno
Po kom?
Po lásce, po lidech…

Schází mi láska
Stýská se mi
A lidé jsou tak bezcitní…

Bezhlavě, nepříčetně
Nakupují, šílejí,
Předhánějí se,
Spěchají…

Stůjte přece!
Nebuďte takoví…

Vánoce jsou svátky klidu
a ne předhánění…

Stojím uprostřed rušného náměstí
Sledují Vás
A je mi do pláče.
Ve Vašich obličejích
vidím starost, rozladění
a nikdo mi nevěnuje jediný
pohled, úsměv…

Je mi smutno.

Je mi z Vás na nic..
Autor Michelle.cz, 10.12.2004
Přečteno 429x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí