Fantazie

Fantazie

Anotace: Každý ji má,jen někdo hluboko ukrytou

Zavři své oči na chvíli
a nech volně plout fantazi
do ni nech dvířka
trošku přivřená
Ať mohu vstoupit ...Já
Tvá vysněná .

Já nejsem ta,
co otázky Ti dává
Já jsem Tvá fantazie...
..poddajná a hravá

Tak uchop své sny
a podobu jim dej
na to nemusíš být čaroděj.
Každý je strůjcem štěstí svého
záleží jen na odvaze jeho .

Já držím Ti pěsti
a odvahu Ti dám,
tak s chutí do toho
a nikdy nejsi sám .

Život není jen šeď a černé stuhy
může přeci mít i barvu duhy,
dej šanci životu
a štěstím se směj
....i Ty můžeš být čaroděj
.......Tvá Fantazie
Autor Pika, 07.04.2006
Přečteno 319x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (4x)

Komentáře

černé stuhy
barvu duhy...
to se moc povedlo smekám

07.04.2006 20:28:00 | Tomáš Ektus

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí