opilecko-erotická?

opilecko-erotická?

Anotace: tento víkend jsem oprášila pár starších záležitostí...

Všichni jsou mimo a venku se šeří
ta holka naproti mým kecům věří
a já ji lákám: Buď moje, pojď blíž!
A ona s úsměvem vilně a oddaně
zahájí svádění opičky na laně.
Všichni jsou mimo a ona je taky...

Venku se šeří a přichází mraky
a venku lije...
Zasraná euforie!!!
Myšlenka života v mé hlavě hnije,
a tak se dívám na ni
(už zase něco pije).

Přichází na mě chcaní,
tak tedy vstávám a bez meškání
odcházím tam, kam instinkty mě vedou.
Nevím proč - ji beru s sebou,
zřejmě se nechtěla pustit mojí paže...
Chlapsky tak nedívčí, jak zákon káže,
táhne mě za sebou, nemám dost kuráže.

A venku se šeří.
Co bude dál, teď nemám zdání.
Všichni jsou mimo a já měl být taky...
Autor ukume, 08.04.2006
Přečteno 251x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

realita, instinkt ... mám smíšené pocity po přečtení, ale básnička mě donutila přemýšlet

08.04.2006 16:37:00 | Nausika

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí