Jen si nemyslete...

Jen si nemyslete...

Anotace: ???

JEN SI NEMYSLETE

Dobro obcházející mlsně kolem
jež převlečeno jest za chamtivost
Nabízející se v nahotě podlých žen
jež v krvavých orgiích lámou hlavičky bezbranných dítek,
zárodků poctivosti a dobrosrdečnosti.

Zemřít by se chtělo,
když oheň ta moc,
ožehne jejich nahé postavy.
A s křikem a jásotem tancují tu kolem v bujarém dovádění.
A vytí vlků a pud sebezáchovy
to jak si bezmocný vlk svůj hnát ohryzává
jež skřípnut je v pasti poličené právě na něho.

Žít v tichosti to není ten styl,
to není to ,co my,já,ty,každej
z hnusem vyplivne na ulici,se svojí zevšednělostí.
Ne,
probudit a bdít a nenechat se umatlat medem a posypat peřím.
Hovno – ještě Jste nás nedostali
A dokud žít budeme nikdy nás nedostanete.
Autor Tomik Novot, 09.04.2006
Přečteno 257x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí