Pohoda

Pohoda

Anotace: ???

POHODA

Let havrana nad popelištěm připomíná černou skvrnu.
Náhrobní desky ve svitu slunce ožily.
Jen v letu se havran podívá a spatří tu záři pod ním.
Dnes nemá pomyšlení na svou každodenní potravu.

Dobrotivý děda na lavičce v parku
Bafá svoji starou fajfku.
Vítr – co si dnes jen tak poletuje
Mu jeho dým v poklidu zvedá vzhůru až kamsi k nebesům
Kde černá skvrna připomíná havrana.

Vždyť je dnes krásně.
Vždyť je dnes krásně.
Vždyť je dnes krásně – tak vo co de !?!
Autor Tomik Novot, 09.04.2006
Přečteno 332x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tak si přečti jiný,je jich tam dost a nezabírej místo.

09.04.2006 13:37:00 | Tomik Novot

tak tomuhle stylu nerozumím... sorry...

09.04.2006 13:01:00 | Martyn

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí