POHLEDY

POHLEDY

Anotace: Mé Básničky pro radost i zamyšlení...

POHLEDY
Kolem dokola točí se hlava
co oko spatřilo...s člověkem mává.

Lidí co smějí se utrácí prachy
ve smutku prožívaj osobní krachy.

Každý si cíle své pokládá za vlastní
ohledy nebere a nikdy nebásní.

Pro chvíle útěchy rvem se za úspěchy
v pozadí slyšet jsou neblahé povzdechy.

Ach lidé, lidičky kam se to ženete
pro kousek sladkosti skoro se porvete.

Vše už tu bylo, jen vy jste noví !
životy plynou a minulost... kdo ví?

Ponechte předsudky, nevěšte hlavy
vyslyšte srdce své a buťte zdrávi.

o5já
Autor o5ja, 09.04.2006
Přečteno 281x
Tipy 1
Poslední tipující: WAYWARD
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...i jsem se zamyslel

24.09.2008 19:08:00 | WAYWARD

...zamýšlím se ...trefné...

09.04.2006 17:27:00 | Sima

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí