Nazvěte si to, jak chcete...

Nazvěte si to, jak chcete...

Anotace: ...jenom tak...

Ode dna stromů natrhat kameny,
házet je vzhůru k modravý kopuly,
hrát si jak se jmény s tímhletím kamením,
se jmény dennosti, když jsme už odpluly
a s nima k oblakům, kdo chce ten poletí
a nikdo se neptá, co by se dělo, kdyby se kamení ztratilo z cest,
kdyby se ke kupám páry zvedlo
a stezky bez něho dál nechalo vést,
proto držet a nepustit ty hrudky chladivý
ať jsou dál na cestách, je jich málo
a jen několik do nohou lazebně drásá,
naboso, když vzduch jantarem hoří, s kameny v dlaních
no to je krása !
Autor Honza Vašek, 09.04.2006
Přečteno 442x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí