Umělec

Umělec

Anotace: Umělci...............

Ejhle.“Tak řekni“.Jak se dělá z malíře umělec?“
„Ó tati to,kdybych věděla tak bych pravila všem ten tajný recept

„A tobě?“
Tobě bych ho řekla z plna hrdla třeba teď

To snad po mě nemůžeš chtít………..
Možná…………
Teď mě napadá….

Uplácáš si těsto
Pěkně na kříž dáš tu hroudu a matláš….
Matláš od rána do noci a od noci do rána…

Správně anatomicky s citlivou ručkou
Velké ruce by měl mít
A krk svalnatě ulitý

To máš tak…..
Buď to bude ona nebo on

To máš jedno
Tak a máš ho …
Umělce..
Autor mateska, 10.04.2006
Přečteno 230x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí