Musím, ale nechci

Musím, ale nechci

Anotace: Bojím se snad těch slov?

Nechci, ale musím na židli sedět,
Nechci, ale musím na ně vzpřímeně hledět,
Nechci, ale musím se tomu v duchu smát,
Nechci, ale musím přetvářku opět hrát,

Musím, ale nechci nic do sešitu psát,
Musím, ale nechci za jejich názorem stát,
Musím, ale nechci poslouchat jejich slova,
Musím, ale nechci je už dále slyšet znova,

Bojím se snad?
Autor Gamy, 10.04.2006
Přečteno 264x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí