VZPOMÍNKA

VZPOMÍNKA

Anotace: Tak tuhle báseň jsme složili společně s Kristýnou M(která to má taky v dílech)a když už jsem tady taky přihlášená tak jsem se rozhodla,že to sem dám....

Všechno krásné konec má,
jen často až příliš brzy končívá.
To nejkrásnější z krásných chvil
s námi však zůstává.

Pravda - láska bere rychlý spád.
Umíš vůbec míti rád?
Tvou odpovědí bývá : snad,
a já už vím, že chci to vzdát.

Tajně v mém srdci jsi dál
ale nyní? Jsme každý sám,
nebráním se vzpomínkám.
Odešel si a mne ovládl zas,
pouze a jen... ten nejchladnější mráz.

Láska - Ta obelhala nás,
vzpomínka však neodchází, zůstává.
Už víme, že život není ráj,
teď štěstí půjdem hledat světa kraj,
po dlouhé době - já sama a Ty? Sám.
Autor Katka Z, 10.04.2006
Přečteno 259x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

tákhle. je nádhrérná... se nám povedlo... ale aby to nebyla až tak vzájemná samochvála 80

11.04.2006 19:48:00 | Kristýna M

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí