My....

My....

Anotace: Pojďme se nebát!

Nebojme se sami sebe,
když zajde slunce za mraky
a potemní nebe.

Buďme sami sebou,
když nás všichni opouští
a vlastní srdce "zebou".
A my cítíme se jak ryby na souši.

Neztrácejme odvahu,
když jde o víc než zábavu.
Stůjme pevně na nohou,
i když nám i jiní pomohou.

Nebojme se vlastních rozhodnutí,
i když nás k tomu všichni nutí.
Naslouchejme své duši,
i když všichni zůstávají hluší.

Neopoušťejme svá přání,
i když se zdají nereálná,
vykašleme se na veškeré lhaní,
neodsuzujme vše bez rozmyslu,
každá vodá je někdy kalná.
Autor Květa, 11.04.2006
Přečteno 326x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Čekala jsem nějaké konečné rozuzlení.Asi by chtělo ještě nad tou básní víc popřemýšlet.Příjde mi nedodělaná,ALE PĚKNĚ ZAČATÁ...

21.04.2006 12:35:00 | mateska

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí