Hledání I. a II.

Hledání I. a II.

Anotace: ???

HLEDÁNÍ I a II

Postava v dáli,připomíná rozvětvený strom.
Rozštípnutý blesk,doprovázející hrom.
Zabuší ti srdce,a strach se do tebe vlil,
Bojíš se snad,no hrůza,ztuhnul ti týl.
V kapse pár drobných dal bys za to,kdybys jinde byl.
Cesta která nemá konec,hledáš svůj cíl.

Čelem vrazit do tý tmy,proříznout to šero.
Krve by se v tobě nedořezal,utéct by se ti chtělo.
Srabácká vošoupaná mysl,roztřesený tělo,
o krok dál nebo v před?
Zařvat...
...,aby to znělo.

Strom co ti hrůzu nahání.
Zná dobře tvoji nerozhodnost,tvoje váhání
V těle bolest a u srdce bodání
Svědomí,jó to tvoje svědomí,to tvoje zoufání.

Zamrazen stojíš tu v chladu podzimu,došel ti rum.
V kapse klíč od kostela,
myslíš tedy na modlení,ale nikdy né do předu.
Ta postava v dáli,rozštípnutej blesk,
rozvětvená postava,doprovázející hrom.
Autor Tomik Novot, 11.04.2006
Přečteno 219x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí