SLZA

SLZA

Anotace: Moje básničky pro radost i zamyšlení...

SLZA
Co je slza v oku Tvém?
štěstím...
láskou...
smutkem...
zlem...!?

Vše co duše uvnitř skrývá
někdy pohled prozradí.
Ten kdo upřímně se dívá,
jako když Vás pohladí.

Proč ty slzy někdy bolí
proč nás pálí jako sůl,
která rány co se hojí
rozežírá stůj co stůj.

Proč ty slzy někdy hřejí
jako slunce svitem svým,
které srdce uspokojí
když je člověk nešťastným.

Proč slza je doprovodem
všeho co nás potkává,
jako víla která s náma
život žije odmala.

Nese sebou osud lidí,
kdo ji nezná ať se stydí.
Kdo jí poznal přiznává,
je to síla nezkrotná.

Vemme v dlaň svou slzy lidí,
na pohled jsou dvojčaty.
Kolik různa v sobě mají
nedomyslíš ani ty...

o5ja
Autor o5ja, 11.04.2006
Přečteno 293x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

jo, tady souhlasím s Krtickou :), ale presto, me se zda byt celkem fajn

17.05.2006 21:30:00 | Nausika

povedené......ale něco něco 80

11.04.2006 16:48:00 | Monom55

Myšlenkou krásná, provedením průměrná. Jaký byl předešlý Nik? Když tu jsi o5ty...

11.04.2006 14:04:00 | Krtica

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí