Princezna Samota

Princezna Samota

Anotace: . . .

.

Pojď si zatancovat
usmála se směle
mám chuť ponocovat
právě ve tvém těle

Chytla mě za ruce
vše se kolem točí
vpila se od srdce
zakryla mi oči

Nevidím, kam vede
mé nebohé tělo
copak zas provede?
bránit se mi chtělo

Však ubohou loutku
ze mě teď stvořila
co tam někde v koutku
jen tmě se dvořila

Dívá se na duši
dotýká se lehce
zatím však netuší
ani sama nechce...

Hlavu si zamotá
dala sebe v sázku
princezna Samota
co nalezla lásku...

.
Autor Sněhurka, 11.04.2006
Přečteno 305x
Tipy 2
Poslední tipující: kouzelníček
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

díky :o)

19.04.2006 16:08:00 | Sněhurka

jednoduchá ale pěkná forma a super nápad. za 8O

11.04.2006 17:28:00 | Manik

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí