hra

hra

Anotace: hra jménem ŽIVOT

Hra probíhá, čas ubíhá
hraje se podle pravidel všudypřítomnosti.
Člověče, nezlob se,
člověče, je mi to líto,
člověče, na tobě nezáleží
ani na jednom z nás.
Ty pravidla jsou složitá
jak tisíce ústav, vyhlášek a zákoníků,
neznalost neomlouvá.
Každý na to mnohokrát doplatil(-tí),
většina nehraje fér,
aby snáze vyhráli,
ale vyhrajou doopravdy?
Kdo je vítěz?
Kdo poražený?
Co je cílem této hry?
Autor hamba kahle, 01.07.2004
Přečteno 898x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí