Tečky.........

Tečky.........

Anotace: tečka je tak dokonalá věc,ale né v malbě.Tam neznamená nic pokud je sama.....

TEČKY…………………………………………………………………………………..

Cíleně
Opakuj to pořád dokola!
Musíš mýt nějaký cíl!
Vaše těla směšně poskakují na olejové všemi barvami poseté,rozžhavené kouli
Spojují se v bodech
Spojují se někdy,když vás láska zastaví
Náhle jsme utkáni ze žlutavých niteček
Tělo je obehnáno tou tečkou,kterou jsme potkali,když jsme nastupovali do busu s číslem sedm
Někdy jsou to plynové boby,balónky pohlcující hélium……..
Jsme to my
Ach jak jsme hloupý
Ten trapný osud
Uděláš něco,
Upadneš ,a ono ti to pomůže
Nacházíš se v bodě nula a potom ti klesá tlak ,ale jen ironicky
Zapamatuj si to co tě pohřbilo,protože TO bylo to co ti pomohlo znovu vykvést
Vyschlé olejové tečky na plátně s abstraktním gestem slavného malíře
Jeho představy děsí ty,kteří rozumí umění a ostatní vychvalují do nebeských pokrmů
Večírky s kaviárovými chlebíčky s kostnatou mandličkou umatlanou od ručiček těch co si fíkají parfémy od Diora nebo co……………………………………………………………………
Vůně se šine sálem ,jak obětní beránek slavné tečky rukou jeho slavného tažení ke slávě
Myšlenka velká!
Vždyť zná ji celá Francie
Och! Udělej ještě jednu pěkně černou….
Pěkně si namíchej barvu a nezapomeň na terpentýn!
Udělej ji vpravo a můžeš vstoupit do dějin
Bravurně vynalézavé!
Natřít plátno bílou olejovkou a pocákat všechny co tu stojí i ohryzané kaviáry
To bude ta třešnička,která tady chyběla….,tečku nakonec VŠEHO
Autor mateska, 11.04.2006
Přečteno 262x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Akosi tomu nemôžem prísť na chuť.
Treba si to asi viac krát prečítať,Hm?

13.04.2006 11:32:00 | džemo

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí