Nad propastí

Nad propastí

Anotace: Podobné pocity zná asi každý, bohužel se to pořád opakuje.

Na kraji skály právě teď stojím,
nemyslím, že se bojím.
Stojím tu sám a koukám dolů,
moje srdce plné bolu.
Stojím přímo nad propastí,
moje oči plny strastí.

Proč tu stojím a jak dlouho?
Chtěl jsem zažít lásku pouhou.
Místo ní však, věřte mi,
jenom samé trápení.

A tak tu stojím právě teď
a duše šeptá: "Leť, jen leť".
A já svou duši poslechnul
a opravdu se rozlétnul..
Autor thalion, 13.04.2006
Přečteno 291x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ten pocit znam, ale ver tomu, ze zivot ma nekdy cenu,

13.04.2006 18:49:00 | Baladona

Opusť tu prokletou skálu a jarní louku zkus jako lék... :-)

13.04.2006 18:15:00 | Buližník

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí