A Ty, klidně spíš…

A Ty, klidně spíš…

Anotace: ...snad bude lépe...

Sním o tom, jak rozbít mříže
melancholie, úzkosti a deprese.
Noci bez hvězd a měsíce,
chladnému polibku jsou nejblíže.

A Ty, klidně spíš,
nic netušíš.

Strach nechává na polštáři šlápoty,
nad hlavou smějí se andělé temnoty.
K ránu začínají ptáci zpívat,
temné stíny v rozích se skrývat.

A Ty, klidně spíš,
nic netušíš.

Krátký je den, zas je tu ten sen
a ty mříže v něm.
Na polštáři objevují se první ťápoty,
z koutů vylézají přízraky.

A Ty, klidně spíš,
nic netušíš…

Sním o tom, že rozbiju mříže,
až ráno do šeda zbarví se nebe.
Snad bude lépe,
snad bude lépe.
Autor WhiteSkull, 13.04.2006
Přečteno 310x
Tipy 2
Poslední tipující: spare
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

taky kolikrát spím...a netuším..ale kdybych tušila..nespala bych... :-))

24.08.2006 22:55:00 | isisleo

Tahle je výraznější, než ty, co jsem zatím od tebe četla. Použité rýmy její hodnotu snižují. Bohužel.80

09.05.2006 12:04:00 | Krtica

Už tahle básenka musela značně zacloumat mřížovím... :o)
Je nádherná...!!!

24.04.2006 11:44:00 | Cecilka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí