Čajová víla

Čajová víla

Anotace: kráska nebes , princezna hvězd a dítě čaje ... věnováno kamarádovi s velkým srdcem a laskavostí

pavučina dnešního světa
kroutí se mezi Prahou a Brnem
chci se jí chytnou a proletět se za tebou
a ty dýcháš z plných plic
a zkoušíš nesnít už ten sen

a máma z kuchyně křičí
palačinka lepí na stropě večeři
a kočka s myší hrajou karty na dvoře
jen tak omylem

že zrovna dneska
dneska je ten den
kdy...

čajová víla
si rozpustila vlasy
rozsypala perly na tvé tváři
stříbrné nitky jsou její řasy
a její oči modře září
tančí v měsíční záři

A ty jdeš se mnou klopýtat v běhu
kapky deště na skle jsou tvoje slzy
a vlak přejel jako každej dubnovej čtvrtek

ruku rozevře už brzy
a závojem přikryje tě...

čajová víla
si rozpustila vlasy
rozsypala perly na tvé tváři
tančí v měsíční záři
a ty tančíš s ní
s úsměvem na tváři
Autor Maťa, 13.04.2006
Přečteno 466x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí