Čas

Čas

Anotace: ...co více dodat

Čas je daleký
čas je čas
nikdo ho nemůže
pozměnit z nás
pozměnit ho nemůže
i kdyby chtěl
toulá se po stěnách
malebných děl
toulá se toulá
sem a tam
vidí jen prázdno
smích a klam
vidí jen tam
tam kde jsme
čas je všude
čas je zde
za chvíli skončí
celičký čas
po nás jen zbude
chladivý mráz
Autor M_B89, 13.04.2006
Přečteno 323x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc pěkné!!!

15.05.2006 08:27:00 | Lůthien

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí