Momentální pocit

Momentální pocit

Anotace: Je to o pocitu, jež vznikl ze všech situací, do kterých jsem se nedávno svou vinou dostala...

Momentální pocit

Pocit v hloubi duše zazděný
Jak chrámový zvon vestavěný
Pocit v hloubi duše hluboký¨
Vášní lán od srdce široký
Pocit, který nezná mezí
V čem ten těžký problém vězí
Problém který pobolívá
To je moje voda živá

Pocit prázdnoty a tísně
Pocit v nitru uzavřený
Pocit bolesti a studu
V hloubi nitra uzamčený
Pocit kterým trpím velmi
Ten pocit teď mám
Mám chuť být jen s Tebou,
Též chci, abys byl sám

Pocit, který pravdu nezná
Pod návalem stresu,
Pocit, který pravdu hledá
Ten já v srdci svém nesu

Pocit, jež mne zbavuje všeho,
Jen ne lásky,
Láska, kéž je silnější, v ní pocit ten
Se ztrácí.
Autor Ammazonic, 14.04.2006
Přečteno 238x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí