Bludný sen

Bludný sen

Anotace: Je to o Tobě...

Bludný sen

Sen když bludný omámí mne
A já padám v závratě,
Náhle bolestný křik slyším,
V Tvých dlaních spatřím opratě.¨

V Tvých dlaních spatřím opratě a pod Tebou koně,
A já upadám v závratě,
Vím, že nejsi pro mě.
V Tvých dlaních ty tvé opratě až bolestivě svíráš,
A na mě přitom zrazeně, zamlkle, pustě zíráš.

Já měla bych Ti nyní říct: Jsi pro mne příliš dobrý
A další šanci zmařili bychom svým trápením.
Já měla bych Ti pouze říct, těch pár posledních slov,
A pak navždy uniknout, pryč z ráje odejít.
Autor Ammazonic, 14.04.2006
Přečteno 233x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí