Hrbáč protrhnul hráz

Hrbáč protrhnul hráz

Anotace: všem ráčkujícím

Traktorista Karel Hrbáč

protrhl hráz.

Kretén.

Šprajcnul rantlem radlice

o hradlo rybníka Rozkrkavce.

Do hřebčína v Hrachoprdech

přitéká trochu krkolomně proud.

V ohradě starý Krampera,

hromadí harampádí,

Kryšpín Králík krumpáčem

prokopává strouhu,

hrázný Kratochvíl

hrne hroudy proti proudu a

hrbatýmu harantovi

kručí v břiše.

„Páprdové, trochu zrychlit,

hříbata hrozně hrabou!“

kroutí krkem Krampera,

správce hřebčína.

Harant s kremrolí

v krku brunátní.

„Přivezte rakev!“

kráká Kramperová, která

chrání krokusy

křehkou

stotřicetikilovou skořápkou.

KATASTROFA.

Krákají vrány,

„kurva, zasraná radlice,“

křičí Hrbáč.

Přitéká hromada kravího trusu.

Kravín ve Veltrusech,

který kromě hřebčína

v Hrachoprdech strhl

hrůzný proud,

procházel rekonstrukcí.

Vykropené krávy připlavaly

k hříbatům.

Krampera,Kratochvíl, Králík

a Hrbáč provozují kraul.

Kramperová prsa.

Proud strhává generátor.

Nezkrotná elektřina

usmrcuje.

Krkavci krouží.
Autor Saummur, 14.04.2006
Přečteno 336x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Kromě hráze příkrý sráz
krásně brání prolévání,
Krampera jde pro provaz,
hříbata hravě zachrání... :o)
Kol kravína dravý proud
proteče přes prolomení
rekonstruovaných vrat,
skot bravurně zachráněný :o))
(Krkavcům ať kručí v břiše,
pro krmi pryč kráčí tiše...)

17.04.2006 16:24:00 | Cecilka

Ta je přímo,,královská"...nebo prezidentská ;-)?!

14.04.2006 13:20:00 | no

Zabiju učitele Janderu...Až do sedmi let jsem obstojně rrrrráčkoval :)))
Fajn, mám takovýhle rád

14.04.2006 11:11:00 | JirkaS

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí