Protože...

Protože...

Anotace: 30.3.2006

Protože je vše tak zničené,
protože je vše tak ztracené,
nemůžem' se nadechnout,
nemůžeme vydechnout
nic co žije.

Protože je vše tak tajemné,
protože je vše tak tázavé,
nemůžem' se domluvit,
nemůžem' se vymluvit
ničemu co dýchá.

Protože je vše tak blátivé,
protože je vše tak bolestné,
nemůžem' se zadržet,
nemůžeme setrvat
nikde kde je třeba vědět.

Kde je třeba vědět
co znamená mít rád.
Kde je třeba vědět
co znamená chtít víc.

Protože je vše tak prázdné,
protože je vše tak klidné
na místech co vyžadují zůstat sám,
na místech co vyžadují mít se rád--
Potřebujeme nacházet jen tato místa!
Autor frangir, 14.04.2006
Přečteno 281x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí