Soucit

Soucit

Anotace: Soucit osud nezastaví....

Ta dáma v černých šatech
teď chodí kolem mého prahu.
Co tu jenom pohledává?
Co chce od mého domu?

Oči jako uhel černé,
pleť podobá se sněhu,
Chodí stále sem a tam,
v krocích těžko poznat něhu.

Vyjdu před dům, zastaví se,
hlavu k zemi svěšenou,
ruce mnou si jedna druhou,
tvář loknami zakrytou.

Jenom ztěžka zvedá hlavu,
slzy z očí stékají,
přichází můj čas a
soucit se smrtí se potkali.
Autor Woe R., 13.12.2004
Přečteno 452x
Tipy 1
Poslední tipující: angellka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí