PÍSNĚ

PÍSNĚ

Anotace: Moje básničky pro radost i zamyšlení :-)

PÍSNĚ
V písních je život co člověk prožil,
nebo jen slova co někdo složil.

Úsměvy, radosti i spousta starosti,
pro někoho z lásky pro jiného ze zlosti.

Záleží tu na hlase... na textu... či načase...
ve kterém se nacházíš s pocitem co procházíš.

V mysli na to co se stalo, co bude, co nevrátíš
jako v písních co odezněly s pocitem co neztratíš.

V čase jako by ses vrátil,jako krok bys šlápl zpět
tóny mají v mysli místo jako vůně, která nemá květ.

Kolik písní odeznělo kolik ještě uslyšíš
kolik citu co tu bylo ještě někdy ucítíš.

Tak jak písně nové místo mají tak i city
dozrávají , kvetou a pak také voní
i když básni zvony zvoní.

o5ja
Autor o5ja, 14.04.2006
Přečteno 244x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí