K narozeninám

K narozeninám

Anotace: Napsala jsem ji kamarádovi k narozeninám. Žádná obvyklá dětská říkačka...Na první dva verše nekoukejte, ty jsou vždycky všude Chumka 15

K tvým narozeninám ti přeju všechno nej,
aby ti bylo jenom hej!
Aby jsi své volné chvíle,
nepromarnil rozpustile.
Aby tvá přání realitou se stala,
a tvá radost tě naplnila.
Tvé kamarádky, kamarády a přátelé,
aby jsi potkával jen veselé.
Ať všichni tě stále rádi mají,
a jen odvážného tě znají.
Aby jsi nikomu v očích nepoklesl,
a pak sám tu tíhu neunesl.
Tíhu smutku, zla a bezbrannosti,
co každého trápí do morku kosti.
Ať štěstí se tě drží jako klíště,
kdo ví, co se může stát příště.
Ať tě baví pořád všechno,
tenis, škola, internet i techno.
Aby všechno kolem tebe krásou zářilo,
aby tě to tu prostě bavilo.
Kariéra šla ti vstříc,
nevím co víc říct.
Ať tě potká celoživotní láska.
Jaká? No nějaká kráska.
Vše do čeho se pustíš aby se ti dařilo,
nápady v hlavě se to jen hemžilo.
Aby jsi nepochyboval o svém jednání,
nikdo ti v ničem totiž nebrání.
Aby jsi byl pořád zdráv a mlád,
takový co má všechny rád.
Co přát ti víc?
Zakřič si z plných plic!
Ať se ti to všechno splní,
dokud ptáci nesezobnou i to poslední zrní.

(Tak vše nej přeje Niki)
Autor chumka, 16.04.2006
Přečteno 400x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí