Jarní přání

Jarní přání

Anotace: Pro všechny milé lidičky na literu

S jarním úplňkem přišly zas
svátky jara...veselý to čas,
po dlouhém zimním spánku
fouká svěží jarní vítr do červánku .

Proto i já bych malinko přispět chtěla
a všem na literu ráda bych pověděla
že přeji Vám krásné tyto svátky
prožité v pohodě a bez šarvátky.

A s krásnou jarní duhou
jež se právě nad obzorem sklání
posílám toto malé přání,
symboly jara ať vám zdraví a štěstí nesou.
pohodu tímto do srdíčka vnesou

S pomlázkou a ošatkou
nejednoho barevného vajíčka
vykouzlí úsměv na líčka
Ať stále tady rozdáváte
svá pěkná dílka
...jež potěší nesčetněkráte
Autor Pika, 16.04.2006
Přečteno 291x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

obdivuji jak krásně a procítěně to dovedeš podat. Moc hezké.

19.04.2006 11:40:00 | bobi bobie

:o) :o)

17.04.2006 14:07:00 | Roko

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí