Mám vztek!!

Mám vztek!!

Anotace: jenom chvilkovy zkrat...je to psany trosku s nadsaaazkou =) ale kdo zna osobu o ktere je to psane...pochopi!! =)

Chce se mi křičet,
chce se mi řvát!
Mám radši brečet,
nebo zuby zatínat?

Uvnitř mě svírá
a všechno ve mně vře!
Jakou roli hraju
v týhle ubohý hře??

Ten tvůj přístup:
"Jsem Bůh a vy jen nuly"
je jak zlý sen
jež v noci mě budí.

Tak tu sedím s hlavou v dlaních
nechám téct slzy po tvářích.
Třeba celý svět ať vidí,
že pro mě teď slunce nezáří...

Řekni, prosím, proč to děláš?
Proč hraješ hru: "Já jsem zlej!" ?
Moc si věříš, to je všechno!
Uznej přec, že nejsi nej!

Vždyť to, co děláš je směšny..ubohý...
Je mi tě líto...
Autor Světluška =), 16.04.2006
Přečteno 270x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Myslím, že vím o kom je řeč..bo se pletu???

16.04.2006 22:46:00 | makretka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí