Pre Jujinku!!

Pre Jujinku!!

Anotace: Kámoška mě poprosila, jestli bych na ní nenapsala básničku...tak jsem se o to pokusila...

Modré oči, hnědé vlasy...
Kdo o asi, kdo to je??
Zkuste hádat! Nikdo neví??
Přece naše Julie!

Vztek i klid i vtip i pláč
střídají se nálady...
Věci řeší bez rozmyslu,
řeklo by se "bez hlavy"

Malé děcko, puberťačka,
či snad slečna dospělá??
Školu fláká, neučí se ;)
nic si z toho neděla... =)

Hned je tam a hned zas tady,
žije ve svým světě snů.
Takle holka prožít může
život plný krásných dnů.

Tvrdohlavá, ukecaná,
holka s dlouhým vedením...
Mám tě mocinko moc ráda!!!
To se nikdy nezmění!!!
Autor Světluška =), 16.04.2006
Přečteno 361x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Ta je z lásky, sice neznám, ale moc fajn
literárně nic moc...ale pár veršů jsou moc povedené
myslím, že je lepší psát s láskou pro lidi okolo škváry než ohavné jedovaté a mrzačící skvosty
A ty píšeš moc dobře, pokračuj v tom!!!

08.05.2007 08:48:00 | Ik

Juliiiinka:)

16.04.2006 22:47:00 | makretka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí