Ráno

Ráno

Anotace: ...

Až se ráno probudím
Zapomenu na všechno
co se událo
Na všechny pozdravy
polibky a tance
Na modré nebe
a měsíc v úplňku
Na kroky
znějící v uličkách
gotického města

Kouzlo dnešní noci
nesmí nás opustit
My jsme ti poslední
co jsou dnes vzhůru
A půjdou spát až za svítání
Až slunce odhalí svou nahou krásu
Až nastane hodina ráno v pět
která budiž navždy prokleta
Proklínám ji
tu pátou hodinu ranní
hodinu smutku
hodinu rozloučení
hodinu která snad už
nenastane

Slunce už vstává
Dobrou noc
Autor Jean-Valjean, 17.04.2006
Přečteno 292x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

To má svou atmosferu...líbí se mi :-)

17.04.2006 11:21:00 | no

Vynikajicí atmosféra, dobře volená slova, mně se to líbí. S pozdravem

17.04.2006 11:06:00 | maudctetemaud

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí