Když svícen dohoří

Když svícen dohoří

Anotace: ....

Když svícen dohoří,
Pak Tvá ústa bledá
Do víru vášní se noří
A Tvá touha spát Ti nedá.

Když poslední chvíli jen Tvá láska umírá,
Pak chceš zůstat ještě chvíli, Tvá víra ohnivá.
Však zbytky vášně trvají, ale jen tu chvíli,
A do ohně se vrhají v Tvé hlavě něžné víly.

Když svícen dohoří, Pak oči Tvé hnědé
Jen lkají bez únavy, já zřím Tvé tváře bledé.

Pak vášní mou, ty víš, jsi Ty, a navěky budeš stále,
Ač naše srdce osamělá se nebudou stýkat dále.
Pak vášní mou, Ty víš, jsi Ty,
Mé srdce a má touha,
A odvěkou lásku Ti dám,
Ač jsem vidina pouhá.
Autor Ammazonic, 18.04.2006
Přečteno 228x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

jsi něžná duše a z tvých básní je to cítit silně.

18.04.2006 08:21:00 | GuliN

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí