A zase déšť...

A zase déšť...

Anotace: ...zase jedna deštivá ...

A zase déšť.
Kolik už řádek o kapkách bylo prolito?
I když moc chceš,
Nestojí každé šapitó

I klauni pláčou
Pod maskou smíchu
Žongléři skáčou
V nastalém tichu

Potlesk umírá znenadání
Provinilci oči klopí
Měsíc utíká od svítání
Vítr rozbíjí stopy

Déšť na svět z nebe padá
Stéká po smutných tvářích
Topí se v kapkách němá zrada
Vybledla čísla v kalendáři

A tak jen dalších pár řádek
Bylo v kapkách prolito
Bez velkých hádek
Spadlo barevné šapitó…
Autor Jn.s, 18.04.2006
Přečteno 271x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

zvláštně..velmi neotřele sepsaná básenka..a mě se líbí!! :))

18.04.2006 14:13:00 | šuměnka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí