Klid

Klid

Anotace: ..takový zvláštní pocit

V duši se rozhostil podivný klid
Snad není to ticho před bouří
Svět zase stojí tak, jak má být
V potocích mladí úhoři

Žárovky v lampách z plných sil
Atomy temnoty kosí
Déšť šálky louží naplnil
Budeme v nich brouzdat bosí

Jak lžička čajem poránu
Když pomačkané tváře
Srkají mlhu v županu
Den na startovní čáře

A v duši stále hebký klid
Pomněnky k slunci voní
Svět na dlaň zkoušíš nakreslit
Kapky v okapech zvoní
Autor Jn.s, 18.04.2006
Přečteno 267x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ve mě těch pocitů vyvolala hodně
nejen zvláštní, ale taky krásné
moc se mi líbí...

18.04.2006 17:15:00 | Jasmína zatoulaná z hvězd

To je moc pěkný,skutečně to uklidňuje...

18.04.2006 17:14:00 | Kyselinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí