Konec

Konec

Anotace: ......a přišel konec,

......a přišel konec,

všechno utichlo,jen v dáli se ozval zvonec.
Za kostelní zdí v řadě pár křížů stálo,
slunce svítilo a mě do zad hřálo.
Je tu klid a ticha spousta,
myšlenky na smrt sem v hlavě nakousla.
Život je nanic a smrt je začátek,
věřím,že po smrti přijde lepší počátek.
Nemám proč žít,štěstí je málo
nemám už nic za co žít by mi stálo.
Vítr zavlál a slzy se roztekly,
přilétl holub a střepy se rozlétly.
Projdu se okolo a sbírám kvítí,
a stále přemýšlím o konci žití.
Dojdu tam ke sklu a mrtvému ptáčku
udělám hrob,přidám z mechu pár chomáčků.
Jak se tak brouzdám,tak najdu střepy,
svatý i ďábel dočkají se své odvety.
Bodnu se střepem,kde tepna se ztrácí,
krev se rozline a na zem se skácím.
Autor black_and_red, 18.04.2006
Přečteno 251x
Tipy 2
Poslední tipující: Nút
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí