O využívání

O využívání

Anotace: Po dlouhé době se zdá že bych mohl být šťastný...

Ztratit své náboženství
nevěřit v mnohoženství

Trvat na svých zásadách
toužit bloudit v zahradách

Nenechat už štěstí utéct
snažit se tu pavučinu rozlplést

Najít další cestu k lásce
připíchnutou na pomlázce

Zanechat širého bloudění
nevrátit se zpět ke snění

žít tím co život přivane
vždyt jsem přeci slované

Nenechat si zmizet příležitost
chytnout ji za pačesy a neznat lítost...
Autor Sebastian_13, 19.04.2006
Přečteno 259x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí