...i s bláznem se dobře povídá.

...i s bláznem se dobře povídá.

Anotace: ???

S BLÁZNEM SE DOBŘE POVÍDÁ

Z podvěsku mozkového chrlí se mi nápad nebo snad blbost.
Vždyť to je jedno píšu to pro radost.
Kopnout do vrtule,jít si dát pár kousků
a mezi tím na cestu namazat si housku,
abych po nocích,na papír,moch tvořit svoji opilost.

Člověk,když podívá se do novin či kolem sebe,
„z a s“ nasraností tvořím ty politický sračky,
a ač svoboden plivu na ně jed
a naplněný jeduváčky,
ach ty vole,jak mě to někdy sere,samej zjeb.

Vždyť s bláznem se dobře povídá,
tak čtěte bez zášti a zloby.
Vono to je přeci jen pár nezávislých slov,
tak i kdyby,tak coby.

Blázněte a blázněte a blázněte
A napište to třeba do not.
S Úctou a bez urážky
zdraví Vás…všechny
Tomik Novot.
Autor Tomik Novot, 19.04.2006
Přečteno 229x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí