O starým slepci

O starým slepci

Anotace: ???

O STARÝM SLEPCI

Starý slepec co každý den na rohu
hraje svou ohranou píseň na trumpetu.
Za deště nebo za slunce svitu,
vydělává si tu,
na svůj každodenní rum a polívku.
Na kterou chodí támhle do bufetu.

Psík co neúnavně sedá vedle něj.
Ten psík co na krku má cedulku,že
„JE NA PRODEJ“.
Však nikdo nikdy si ho nekoupí
a svět se kvůli tomu nezhroutí.

Sedí bez pohnutí,
čeká až stařík trupku odloží.
Do klobouku kdos nějaký ten peníz odhodí.
Za to,že tu každý den,
dělají společnost nám všem.

Stařík trupku do futrálu odloží
a psík zpozorní.
Záhy se oba do bufetu ponoří
a zavře se za nimi svět okolní.
Naschle ráno.
Autor Tomik Novot, 19.04.2006
Přečteno 238x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

svět je plnej podobnejch příběhů, je třeba o nich psát....hezké

19.04.2006 19:12:00 | Trdlo

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí