Poslouchej

Poslouchej

Anotace: Ať každému ten druhý rozumí...

Snažím se zbytečně
dlouho tu nebudu
tváříš se netečně
k mému osudu

Čas se mi vleče
srdce skomírá
voda teče
cit umírá

Necítím bolest již
neslyším slova
pojď ke mně blíž
chci mé trápení zvolat

Křičet ho do světa
plného nadějí
nestačí jedna věta
slzy zem skrápějí

Snad doteče ta slza měnící se v řeku
k tobě
v tomto věku
dnes, zítra, ještě v téhle době

Pochopíš mé trápení snad
a když budeš přemýšlet nad ním
bude to zápor či klad?
To nevím…

Rukou otři mi slzy
uchláchol mě
pak řekni mi brzy
záleží mi na tobě

Drž mě v objetí
klidně i před lidmi, davem
i když mnozí nevědí
co je to vynášet své strasti ven

Ven mezi tebe a mne
když ty mě neslyšíš
přeji si ať v noci i ve dne
mi rozumíš

Chápeš…?
Autor Pincik, 19.04.2006
Přečteno 299x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Teda, tahle je opravdu moc hezká, odstupem času tvoje básně začínám více chápat, nevím čím to je, prostě to tak je ..

08.07.2006 11:25:00 | Miro Sparkus

smutný, až je mi tě líto, přeji ti, aby jsi někdy napsala stejně hezkou, ale veselou básničku ... =))

19.04.2006 21:32:00 | Miro Sparkus

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí