Sám se sebou

Sám se sebou

Anotace: Jen takové zamyšlení sám nad sebou.

V životě jsou také chvíle,
kdy čekáš na úsměv,
kdy myslíš,
přemítáš
a pak se ukrýváš v představách ve vlastním světě,
který je na hony vzdálen,
od světa,
od kosmu
od civilizace.
Jen starosti tě tíží k zemi,
mnohdy se cítíš ponížený,
ale přesto vstaneš
a bojuješ dál,
dál,
sám se sebou.
A v těchto představách,
nebo chceš-li v myšlenkách,
kdy hloubka pohlcuje čas
a čas pohlcuje beznaděj,
se stává sen skutečností
a realita snem,
snad poznám jednou,
sám sebe,
sám sebe zevnitř
a budu si moci říct,
že byl jsem tu rád.
Autor Ďábel sám, 19.04.2006
Přečteno 394x
Tipy 2
Poslední tipující: mkinka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Silné a upřímné.

06.04.2024 16:40:48 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí