Osud, ten si nevybírá

Osud, ten si nevybírá

Anotace: Včera večer jsme měli náhlé úmrtí v rodině.

Osud, ten si nevybírá,
jestli pláčeš nebo zpíváš,
překvapí tě znenadání;
před osudem Bůh se sklání,
za večera, za svítání,
když vkládá osud do tvých dlaní.

Vždyť osud, ten je nestranný
a není na něj obrany.
Když vypadne ti štěstí z klína,
je to osud, jeho vina.

...

Osud, ten si nevybírá,
dává padlým nová křídla,
však neřekne ti víc než musí,
když samota tě tíhou dusí.

...

Osud, ten si nevybírá,
v životě je černá díra,
ale naděj neumírá..
Autor thalion, 20.04.2006
Přečteno 267x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pěkně vyjádřeno. První sloka je nejpovedenější.

20.04.2006 19:43:00 | semiramis

Povedlo se ti moc pěkně zachyti pocit ztráty

20.04.2006 10:10:00 | Skalnička

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí